Medlemsflyging Onsdag 6. August

Tekst og fotos: Martin Nilsen

 

ALDRI FOR SENT: Bjørg (84) (t.v.) fikk sin aller første flytur av datteren Torill på sistnevntes burdsdag. FOTO: Martin Nilsen

Nok en fulltreffer på en onsdag, skjønt det skal mye til for at ikke onsdagene lik alle andre dager denne sommeren har velsignet oss med godt vær.

Det ble fem rundturer 6. august, og spesielt mange barn hadde gleden av å sveve over et sommerlig Vestfold med John Wiese og Lars Ness bak spakene.

Men det var ikke bare barn som hadde sin første flyopplevelse, Bjørg Gjersøe (84) var invitert med på flytur med datteren Torill som selv hadde bursdag onsdag. Bjørg har aldri i sitt liv vært oppe i fly, men var full av lovord etter turen. Ekstra morsomt syntes hun det var å kunne fly med en maskin fra hennes egen ungdomstid.

YNDET MOTIV: Kameraene brukes flittig før, under og etter rundflygingene med Dakotaen. Her dokumenteres famileutflukten. FOTO: Martin Nilen

Onsdagen bød på noe turbulens, slett ikke mye, men kanskje mye for en aldrende dame på hennes første tur ?

– Slett ikke, hadde ventet meg mye mer risting. Dette var all tiders, sa Bjørg etter turen.

Ekstra morsomt var det at en entusiast fra forrige onsdag, David Rose fra Portsmouth i England møtte opp for ny tur, denne gangen med kona Unni Greve Rose.

David fløy med svigersønn og barnebarn, en real guttetur, forrige onsdag, etter å ha gjenkjent vår skinnende maskin fra BBC-programmene fra Lee on the Solent under Normandie-markeringen tidligere i sommer. David og Unni har sommerhus mellom Sande og Holmestrand, og kona lot seg lett smitte av mannens entusisame fra forrige tur.

SMITTEFARE: Kona Unni ble smittet av David Roses entusiasme for flyet vårt, og en fornøyd tursjef Tore Hansen (t.v.) kan hilse David velkommen ombord igjen.FOTO: Martin Nilsen