Godt i gang

I FINT DRIV: Endelig full fart. Nok en avgang på Kjeller. FOTO: Martin Nilsen

I FINT DRIV: Endelig full fart. Nok en avgang på Kjeller. FOTO: Martin Nilsen

Endelig er vi i gang, og for å bruke formann Ivar Bergs egne ord: «Når vi først kom så sent i gang, er vi i hvert fall veldig GODT i gang».  Ordene fallt etter Flydagen på Kjeller.

ENGASJERT: Per Øivind Borgen forklarer engasjert en engelsk gjest ombord om veteranflygingens gleder. FOTO: Martin Nilsen

ENGASJERT: Per Øivind Borgen forklarer engasjert en engelsk gjest ombord om veteranflygingens gleder.
FOTO: Martin Nilsen

Da var noen travle dager for Dakotaen og dens mannskap tilbakelagt.
Den første medlemsflygingen onsdag 8. juni ble med kun en tur. Fredag var det en times tur for en gjeng på 17 kvinner og en mann fra Skien.

Lørdag var det Fly in på Sola, hvor  Dakotaen fløy åtte runder. Søndag 12. juni var det tid for den årlige Flydagen på Kjeller. Det ble fløyet fem turer totalt, og kunne godt ha fløyet fem til hvis flyplassens åpningstider hadde tillatt det.

I GODT SELSKAP:  Kenneth Aarkvisla i Vampire (nærmest), sammen med Per G. Strømmen i den andre Vampiren foran Dakotaen på Kjeller. FOTO: Martin Nilsen

I GODT SELSKAP: Kenneth Aarkvisla i Vampire (nærmest), sammen med Per G. Strømmen i den andre Vampiren foran Dakotaen på Kjeller.
FOTO: Martin Nilsen

-Det var meget stor interesse både på Sola og på Kjeller, alt i alt har den første helgen med ordinær drift vært meget bra for oss, og vi har tatt inn en del sårt tiltrengte kroner, sier Formann Ivar Berg.

 

 

 

 

 

I TETT FØLGE: Morten Andreassen fører Harvarden i tett formasjon over Oslo på returen fra Kjeller. I baksetet en av Mortens tidligere kolleger fra hans karriere i internasjonal luftfart. FOTO: Martin Nilsen

I TETT FØLGE: Morten Andreassen fører Harvarden i tett formasjon over Oslo på returen fra Kjeller. I baksetet en av Mortens tidligere kolleger fra hans karriere i internasjonal luftfart.
FOTO: Martin Nilsen

LYKKELGE PILOTER: Geir Johansen i skipper-setet (t.v.) og Baard Løken (delvis skjult) hadde gleden av å fly på Kjeller - endelig i gang igjen. FOTO: Martin Nilsen

LYKKELGE PILOTER: Geir Johansen i skipper-setet (t.v.) og Baard Løken (delvis skjult) hadde gleden av å fly på Kjeller – endelig i gang igjen.
FOTO: Martin Nilsen