EKSKLUSIVT: Det ble eksklusiv formasjon for Dakotaens medlemmer på turen hvor Biltemas Spitfire Mk XVI kom opp på siden. FOTO: Martin Nilsen

Sesongen fra Dakotaen ble dratt i gang på Torp lørdag 10. mai. Tre turer ble fasit på dagen. Heldigst var nok de som var med på ettermiddagens Oslofjorden rundt-tur, for ved innløpet til Drammensfjorden, like syd for Svelvik, kom Pär Cederquist opp på Dakotaens høyre side med sin Spitfire Mk XVI, SE-BIR. Pär hadde hatt flyoppvisning i Sverige og fløy direkte til Torp for vafler og kaffe og fuel, i nevnte prioriterte rekkefølge, før han fortsatte turen mot Kjeller og Flydagen søndag. Ivar Berg i bookingen har jobbet lenge med planleggingen og hadde dermed forhåndssolgt to Oslo-fjorden rundt turer. Eskorte fra Harvard måtte utebli da Harvarden måtte fikses for en mindre feil før også den kom seg i luften lørdag ettermiddag, og fortsatte etter tre turer, til Kjeller. De første helgene i mai har stor konkurranse av konfirmasjoner og en rekke arrangementer i Vestfold, så Dakota Norway sier seg fornøyd med tre turer på en dag med sol og brukbar varme.