Da har vinteren satt sitt endelige grep på Dakota Norway også. Vi fikk en kort men hektisk sesong i høst etter sommerens skade på høyderoret. Nå er det vintervedlikehold av flymaskinen som utføres. Propellene må på fem års-kontroll. Disse er nå demontert og sendt på verksted i Tyskland for kontroll. Tidligere hadde vi verksted i Norge som kunne utføre dette, men dette er dessverre ikke mulig lenger. Dette er en stor utgiftspost som vi må ta for å holde vårt gamle klenodium flygende, til glede for våre medlemmer og støttespillere. 

Vi spør derfor med ydmykhet om dere har mulighet til å støtte oss med et bidrag i sakens anledning?  Alle bidrag mottas med stor takk, både små som store. Og pengene brukes kun på Dakotaen vår. Ingen mottar lønn eller godtgjørelse av noe slag, så alle bidrag går kun til vedlikehold. Tusen takk dersom dere støtter oss slik at vi fortsatt kan fylle himmelen over Vestfold med nydelig lyd og vakkert skue. 

Støtt oss på:

www.spleis.no/project/353962

Vi minner også om at du kan gi din Grasrot-andel hos Norsk Tipping til Dakota Norway. I 2023 fikk vi inn vel 205.000 kroner til driften. Meget viktig bidrag etter flere år med tekniske utfordringer og store utgifter.

Vi ønsker alle våre medlemmer og andre støttespiller en riktig gledelig jul. Samtidig som vi håper på og ønsker dere alle et godt nytt år.

Styret i Dakota Norway