ALLTID BLID: Rolf var blid og engasjert og vil bli savnet! FOTO: Ivar Berg

Rolf Rørvik døde lørdag 15.september 2018, 83 år gammel.

Dakota Norway har dermed mistet et mangeårig meget engasjert og avholdt medlem.

Rolf var født og vokste opp i Hovin i Melhus kommune i Trøndelag. Han var utdanne elektroingeniør og varierte sitt arbeidsliv med å undervise, forske og arbeide innen elektro-faget. Hans siste arbeidsplass før pensjonist-tilværelsen var hos Sensor Nor i Horten hvor han jobbet med mikroteknologi.

Han kjøpte hus sammen med sin kone Rønnaug på Føynland på Nøtterøy i 1993, og var fra begynnelsen av 90-tallet engasjert i Dakota Norways arbeid. Rolf hadde i sine yngre år lært seg å fly, og det var en kunnskapsrik trønder med treffsikre replikker som ble aktiv i gjengen rundt Dakotaen på Torp.

Han satte opp og gjennomførte flere Dakota-turer til Airbus-fabrikken i Hamburg hvor han hadde sørget for grundige omvisninger i flyfabrikkens store monteringshaller for turdeltagerne, og ledet også noen av de historiske turene til Visby på Gotland.

Gjennom Rolfs mange år i Dakota Norway tok han aktivt del i alle aktiviteter som krevde medlemmenes innsats for å få hjulene til å gå rundt, det være seg vask og pussing av flyet i vinter-sesongen, til kabin- og bakketjeneste når flysesongene startet opp på vårparten.

De siste årene gjorde han en innsats blant booking- gruppa som guider nye og gamle medlemmer inn i køen for en av de populære og godt besøkte onsdags-flygning over Vestfold. På gode dager med stor pågang ved billett-skranken, kan det tidvis bli litt amper stemning blant de mange som stiller i kø for en flytur. Her fyllte Rolf en viktig funksjon som den som alltid hadde full oversikt over køens rekkefølge, og som kunne avvæpne en situasjon med en lun, humoristisk replikk på trøndersk vis.

Vi sender våre medfølende tanker til Rolfs familie  og uttrykker vår takknemlighet for å ha fått lov å bruke hans engasjement  og kompetanse.
For styret i Stiftelsen Dakota Norway,

Ivar Berg,

leder