JULENISSEN: VFSKs kasserer Helge Siljan (t.v.) overrekker Dakota Norways tursjef, Tore Hansen, en sjekk på 5000 kroner. FOTO: Martin Nilsen

Medlemsmøtet i Dakota Norway onsdag 15. november bød på en meget hyggelig overraskelse. Seks medlemmer fra Veteranenes Fallskjermklubb, som alle også er medlemmer i Venneforeningen, Dakota Norway, stakk innom for å ønske «god jul».

VFSKs kasserer, Helge Silan, opptrådte som en real julenisse da han overrakte Dakota Norway en sjekk på 5000 kroner. Dette var penger som var samlet inn for at vi inviterte dem på et gratis hopp som skulle markere åpningen på Notodden Airshow denne høsten. Et arrangemenet som dessverre måtte gå av stabelen uten Dakotaens nærvær. Dette grunnet tekniske problemer. – Men, som Helge sa, pengene var samlet inn, og det var ikke aktuelt å dele dem ut igjen så sjekken har ligget og ventet.

Det er ingen hemmelighet at medlemmene stiller med forventninger foran turene med Dakotaen, men akkurat denne gruppen medlemmer pleier å fremstå som riktig hoppende glade når de skal på Dak-tur.

Det var et godt besøkt medlemsmøte hvor VFSK-folket viste Olaf Olsens video fra Opplevelsesdagen for kreftsyke barn i august. Også der overrakte de generøse veteranene økonomiske bidrag både til Barnekreftforeningen og til Dakota Norway.