FULL KLAFF: NRKs reporter John-Andre` Samuelsen (t.h.) fikk full klaff med «Sølvfuglen», 332.000 så programmet. Her planlegger han flyopptak av Dakotaen sammen med Dakota Norways opertive leder Stige Rune Håvardstun.
FOTO: Martin Nilsen

Vi vet jo at Dakotaen er en «kjendis» i Vestfold, men nå er den også «riks-kjendis». Over 332.000 TV-seere så programmet om Dakotaen mandag kveld. Det var det 6. mest sette program på norsk TV mandag kveld – uansett kanal. Når man ser bort fra nyhetssendingene til NRK som er de mest sette, kom Dakotaen på en tredje plass med en markedsandel på 30,7 prosent, i følge tall vi har fått fra NRK. Formann Ivar Berg mottok 13 innmeldinger av nye medlemmer mandag kveld, og når vi vet at så mange har sett det dokumentariske programmet om flyet, er det grunn til å håpe at dette vil slå ut i flerte medlemsskap utover sommeren som vi blir mer aktive i luften. Til helgen er det årets Flydag på Kjeller, der er det alltid stor interesse for rundturer, og det blir spennende å se på oppslutningen til helgen med det ferske TV-programmet i folks hukommelse. Fikk du ikke sett? Her kan du se på nett….