GUTTA I RØYKEN: Telemark Airshow ble åpnet med Veteranenes Fallskjermklubbs utsprang fra Dakotaen. Den landet like etter Jacob Holländers forrykende (!) acro-show, og derfor ser det ut som om Dak-en her kommer rett ut av tåkehavet. FOTO: Martin Nilsen

GUTTA I RØYKEN: Telemark Airshow ble åpnet med Veteranenes Fallskjermklubbs utsprang fra Dakotaen. Den landet like etter Jacob Holländers forrykende (!) acro-show, og derfor ser det ut som om Dak-en her kommer rett ut av tåkehavet.
FOTO: Martin Nilsen


Telemark Airshow på Notodden søndag 4. september ble en fulltreffer, så vel arrangemenstmessig som opplevelsesmessig. Flott vær, 25 grader inni denne Telemarks-dalen, og et publikum på drøye 6000 mennesker. Vi kommer tilbake med en mer grundig reportasje i medlemsmagasinet, men deler her et par kjappe glimt.

FORMASJON: Morten Andreassen i den tredje Harvarden på norsk vinger for tiden, og danskenes C-47 inn over Telemarkslandskapet, forografert fra Dakota Norways maskin. FOTO: Martin Nilsen

FORMASJON: Morten Andreassen i den tredje Harvarden på norsk vinger for tiden, og danskenes C-47 inn over Telemarkslandskapet, forografert fra Dakota Norways maskin.
FOTO: Martin Nilsen

Danskene kom med sin Dakota fra Roskilde til Torp tidlig søndag morgen, og vi fløy i formasjon fra Torp til Notodden. Med teknisk feil på vår egen Harvard, kom Morten Andreassen opp fra Notodden med den nyregistrerte Harvard LN-PFX.

Dette førte til en formasjon over flyplassen før stevne-start med to stk Dakotaer og en Harvard.