SER DU HJEM?: Bli med på en tur over Vestfold. FOTO: NRK.NO

SER DU HJEM?: Bli med på en tur over Vestfold. FOTO: NRK.NO

Len deg godt tilbake i stolen hjemme og bli med på en full rundflyging med Dakota over Vestfold. NRK Vestfolds reporter John-Andre` Samuelsen har i fjor og under hele 2016-sesongen vært med på virksomheten i Dakota Norway. Han er i gang med et prosjekt om Dakotaen som utpå høsten blir sendt på riksnettet under tittelen «Glimt av Norge».

Dette er korte program som fylles inn i der det er små gap i sendeskjemaet, og det blir laget en versjon på syv minutter og en på 14 minutter. «Glimt av Norge»-programmene blir sendt om og om igjen, men det kunngjøres i NRK-program-oversikten kun ved første sending hva det dreier seg om. Samuelsen antyder at Dakota-programmet muligens blir sendt første gang i november.

Når du ser denne videoen, kan det hende Pc-en eller mace-en din «bufrer» litt under veis, det er ikke uvanlig med såpass lange videoer på nett, det betyr at bildet blir uskarpt, men vær tålmodige – det skarpe bildet kommer tilbake.

God tur, men la dette bare være en inspirasjon til en virkelig flytur en onsdag.

Se videoen her….