NY "TUG": Kikki er vel så sterk som vår taue-traktor. FOTO: Ivar Berg

NY «TUG»: Kikki er vel så sterk som vår taue-traktor. FOTO: Ivar Berg

For en liten stund siden fikk styret i Dakota Norway denne spennende henvendelsen:

Mitt navn er Ann Kristin (Kikki) Berli-Johnsen, og jeg er tre ganger Norges Sterkeste Kvinne. Jeg trener for tiden mot min fjerde tittel, samt en stor internasjonal konkurranse i Dubai og Europas Sterkeste Kvinne og Verdens Sterkeste Kvinne, begge disse går i England. I alle disse tre konkurransene vil lastebiltrekk være en av øvelsene, og i Dubai vil jeg prøve å sette Guinessrekord i lastebiltrekk.
Jeg har i en tidligere konkurranse trukket det største Widerøe-flyet, (Dash-8) som første kvinne i verden til å gjøre flytrekk. Jeg har også trukket vikingskipet Gaia ut fra vinteropplag.

FØRNØYD: En fornøyd Kikki med Arne Karlsen Nedrelien. FOTO: Ivar Berg

FØRNØYD: En fornøyd Kikki med Arne Karlsen Nedrelien. FOTO: Ivar Berg

Når jeg nå trener mot disse konkurransene mine, er det selvsagt lastebil jeg trekker på. Jeg er så heldig at jeg har en nabo som villig stiller opp med lastebilen sin søndag etter søndag, slik at jeg kan bli kjapp nok til å vinne øvelsen. Det er gøy å trekke lastebil, men jeg har en drøm; å få trekke Dakotaen. 😉 Vil dette på noen måte kunne la seg gjøre?

Selvfølgelig lot det seg gjøre. I går var Kikki på Torp og trakk Dakota som om det var et lite lekefly.

Vi ønsker Ann Kristin lykke til i sine konkurranser fremover og vet nå hvem vi skal ringe dersom taue-traktoren vår ikke vil starte.

Se video her….

Er du abonnent av Sandefjords blad kan du se artikkel her…..
Er du abonnent av Tønsberg blad kan du se artikkel her…..