PHOTOSHOOT: Her er fotografene i full sving rund Dakotaen. FOTO: Tore Hansen

PHOTOSHOOT: Her er fotografene i full sving rund Dakotaen. FOTO: Tore Hansen

I løpet av den siste uken vært stor aktivitet rundt hangaren vår på Torp. Fotografer, modeller og film-crew har stimlet rundt «den gamle damen» hele uken.

Det er igjen klesmerke PME legend som bruker Dakotaen i reklame og branding øyemed. De har besøkt oss tidligere og var så fornøyd at de ønsket og returnere til Norge. PME legend fokuserer på «old propliners» og Dakota spiller en stor rolle i selskapets profil. Det er høskolleksjonen av røffe flyinspirerte klesplagg som fotagreferes.

Det har vært mye jobb for våre aktive medlemmer. Tauing av fly, rydding, Catering og vakttjeneste har vært noe av de mange oppgavene våre entusiaster har måttet utføre fra tidlig om morgenen til sent på kveld. Ønsker spesielt og takke Tore, Ivar, Åge, Nina og Randi for en kjempeinnsats.

PME Legend har en flott hjemmeside, med mye tøffe flyfilmer. Ta en titt her……

Under kan dere se reklamefilmen som var resultatet av forrige besøk.