FACELIFT: Stiftelsens Starfighter restaureres i hangaren på Torp. FOTO: Sigmund Granli

Stiftelsen F-104 Starfighter, som har tjenestegjordt som “gate-guard” ved Dakota Terminalen, har gjennom vinteren gjennomgått en “facelift” i hangaren på Torp. Vi har motatt denne rapporten fra prosjektets primus motor, Sigmund Granli:
Starfighteren er nå helmalt i olivengrønn og klar for oppfriskning av all merking.Noe oppfriskning av grå underside skal også gjøres. Dekk er skiftet og ligger til testing av tettninger før de settes på.Setepute er levert til rebuilding og cockpit skal rengjøres og shines opp.Det lages også deksler til luftinntak motor og tailpipe. Dette for å hindre utstrakt reirbygging når maskinen på ny skal stå på utstilling ved Dakota Terminal.
Det er litt variabelt med mannskap på lørdagene da også vår kjære DC3 er underlagt en helpolering denne vinteren.
Vi regner imidlertid med at de aller fleste arbeider er avsluttet og kan vises frem på vår ÅPEN HANGARDAG 9.MARS.
Se fler bilder her….