Protokoller fra årsmøtene

Protokollene fra årsmøtene i Stiftelsen Dakota Norway og i venneforeningen Dakota Norways venner, er nå omsider klare. De forsinkede årsmøtene ble avviklet i Holmestrand 15. august på grunn av korona-situasjonen.

Vi henviser dessuten til medlemsmagasinet «Dakota Norway» nr 2 - høst 2020, som i disse dager er i posten til en postkasse nær deg. I forsendelsen vil du som medlem også motta kontingent-innbetalingen for 2021, og på tross av at vi har kommet oss gjennom korona-året 2020 i god behold, økonomisk sett, oppfordrer vi alle til å betale kontingenten for neste år. Medlemsbidragene betyr veldig mye som et økonomisk fundament for driften av flyet vårt.
Del med dine venner!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestShare on RedditEmail this to someonePrint this page
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.