Velkommen til Lista

Stevneleder Mette Aarkvisla ønsker velkommen til Warbird Airshow 2011.

STEVNELEDER: Mette Aarkvisla ønsker velkommen til et spektakulært stevne på Lista 23-24 Juli

 

Vi lover spektakulære flyoppvisninger og god underholdning for hele familien. Vi legger stor vekt på og vise vår fly historie også til nye generasjoner. Her vi du kunne se flotte eks, militære Warbirds veteranfly og kjøretøyer, som i vår WW2 setting tar oss tilbake til 40 tallet og frem til i dag.  Nye overraskelser skal vi også sørge for å ha på vårt program. Vi i Warbird Airshow skal sørge for at flyoppvisningen vil være spektakulær og variert. Her vil vi kunne vise frem sivile acro fly, ex-militære Warbirds, Tiger Moth, Cornell, T-6 Harvards og DC-3 Dakota. Classic jets som de Havilland Vampire, L-29 med flere.

Vi skal også vise flere av flyene sammen i klassiske fly-by over rullebanen i stor fart, samt i forskjellige formasjonsflyginger som kjennetegner denne epoken av militærhistorie. Dette vil sette en riktig stemning for Warbird Airshow.

Warbird Airshow er en ikke kommersiell (non profit) organisasjon som støtter drift og restaurering av (warbirds) veteranfly. Vi ser det som svært viktig å bidra til at eks. militære warbirds blir holdt i luftdyktig stand, og at disse kan vises frem for publikum.

Takk til alle flyeiere, flygere, mekanikere, militærhistoriske kjøretøyer og mannskaper som deltar på våre flystevner, og dermed støtter opp om å bevare denne delen av flyhistorie.

Vi takker også alle besøkende for å støtte opp og komme til Warbird Airshow. Deres interesse gjør nettopp dette mulig. Vi håper du har hatt det hyggelig, og ser deg gjerne igjen til neste år. Ta gjerne med nye og gamle venner.

Med hilsen
Mette Aarkvisla
Stevneleder Warbird Airshow