Sesongavslutning 2011

 

SISTE TUR: Det gjøres klar for siste tur av sesong 2011. Foto: Randi Andersen

Søndag 25 September var det full aktivitet på Torp og Dakota Terminalen for siste gang denne sesongen. Etter en flott sesong med mye flyvning var det hyggelig å kunne avslutte sesongen med godt fly-vær. Mange medlemmer hadde tatt turen til Torp for å se den «gamle damen» i luften for siste gang i 2011.

BESØK: Våre nye medlemmer fra Sidal i Danmark tok turen i private fly. Foto: Randi Andersen

Til og med våre nye Danske medlemmer fra Sindal hadde tatt turen med to private fly for å være med på Dakota’ens Dag. Disse ble møtt med ferske vaffler og nytraktet kaffe fra Dakota Shoppen som selvfølgelig var tilstede og hadde en solid omsetning på dagen. Danskene var også med på tur med Dakotaen og lovet å komme tilbake til sesongåpning 2012 etter en flott opplevelse.

Det ble gjennomført 4 ordinære medlemmsflygninger samt en avsluttende tur for våre aktive medlemmer som står på hele året for å holde DC-3’ern flygende.

Totalt sett ble dagen en stor suksess for Dakota Norway. Mange fornøyde nye som gamle medlemmer fikk seg en trygg og flott opplevelse over Vestfold for siste gang i år.

Tusen takk till alle som gjennom sesongen 2011 har støttet oss  i å holde Dakotaen i lufta. Spesiellt takk til alle frivillige medlemmer som legger ned mye tid og ressurser i arbeid for stiftelsen. Også takk til våre piloter og mekanikere som gjør en fabelaktig jobb i å operere veterafly på en meget trygg måte!

Håper å se alle igjen til våren og sesong 2012!

ENTUSIASTER: Etter årets siste ordinære medlemsflygning var det "lukket" tur for alle entusiastene som holder Dakotaen flygende! Takk for årets innsats! Foto: Randi Andersen