En fatastisk tur!

Sakset fra hjemmesiden til Motor historisk klubb Drammen.
Alle foto: Jonny Hornbøll Olsen, Geir Åge Lia, Trond Utengen, Sølve Kristoffer Wang og Asle Wang

Mandag 27. mai opprant med et ufyselig vær. Vi hadde for mange måneder siden bestemt at denne dagen skulle vi fly Dakota. Utpå ettermiddagen sprakk skydekket opp og 19 mann kastet seg i klubbens buss og satte kursen for Torp. Innen vi kom dit var været helt strålende.

Inn i den 70 år gamle maskinen strømmet vi forventningsfulle mannfolk. Flyet er voksen i alder, men den ene piloten ombord var eldre – han var 80 år. Samme pilot som fløy oss i 1993. Vi fløy kysten oppover, inn over Hurumlandet og opp Drammensfjorden. Gjorde en stor sving over Drammen, en stor sving over Konnerud før vi fortsatte videre til Hokksund og tok en æressving over der også.

En drøy time med kos av høy kvalitet. Ingen frykt for gærninger i cocpit her, neida vi var alle der. Koselig og en smule eindommelig er det også å se piloten sitter med armen ut av vinduet. På vei hjem stoppet vi og nøt øl og krem på ei veikro. Bussen ble atter parkert under tak på Burud og en lang flott kvekld var brakt til ende. Stor suksess og jækla moro.

Se bilder her….