Dakotaen blir på bakken i hele Juli.

Styret i Dakota Norway har besluttet å avlyse all planlagt flygning i juli måned.

Dakotaen har et teknisk problem som ikke lar seg løse før våre teknikere har kapasitet til å feilsøke videre på flyet.

Dakota Norway drives som et dugnadsarbeid, og det medfører blant annet at vi har knappe tekniske ressurser å ta av. I øyeblikket er situasjonen at både sykemelding og daglig arbeid hindrer teknikerne å jobbe videre med flyet i den nærmeste tiden.

Styret beklager den vanskelige situasjonen som har oppstått ved at vi ikke kan gjennomføre de planlagte onsdags- og lørdags-rundflygningene i sommermåneden juli, men det er naturligvis helt utelukket å fly med et teknisk problem som ikke er identifisert og reparert.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.