Åpen hangar lørdag 30.april

Dakota Norway gjenopptar sin lange tradisjon med Åpen hangar på Torp.LørdagÅpen hangar lørdag 30.april
30. april fra kl 10.00 til 16.00 er dørene åpne for alle som ønsker å se hva som skjer når Dakotaen står i «dvale» og ikke flyr. Det blir salg av kaffe og vafler, og noe drikke for barn. Et fint mål for en familieutflukt. For å finne Dakota hangar, gå inn på vår hjemmeside
dakotanorway.no

Let frem i meny øvrrst på siden:
«Kontakt oss» – «Hvordan finne oss» – «Hangar»

Fra nord tar man av i kryss 40 på E-18 som er skiltet mot Fevang. Følg Tassebekkveien østover ca 2,5 km. Der går Bredholtveien opp til høyre. Følg Bredholtveien sørover. Bommen som stenger veien vil stå åpen denne dagen. Etter bompassering er det andre vei til høyre inn til Dakota hangar.
Fra sør kan du følge Bøleveien nordover fra Råstad, også her er en bom som vil stå åpen denne dagen. Følg den gamle militære veien med betongdekke til du kommer til skiltet «Dakota hangar», og ta av mot venstre.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.