God fremdrift mot ny flysesong.

Dakota Norway får daglige spørsmål om når flygningene med LN-WND starter opp igjen. Vi setter pris på at mange blant eksisterende og potensielt nye medlemmer etterlyser flyet. Det er god fremdrift i det tekniske vedlikeholdsarbeidet som gjennom vinteren har fulgt en oppsatt plan.

Vi venter på et besøk fra Luftfartstilsynet som skal gjøre sitt tilsyn før den årlige sertifiseringen av flyet. Samtidig blir 2022-sesongen den første hvor Dakotaen og hele organisasjonen må opereres etter nye regler fra Luftfartstilsynet. Vi er inne i arbeidet med å tilpasse hele driften til disse reglene. 

Pilotene skal ha sin simulator-trening i verdens eneste godkjente simulator for DC-3. Den ligger i Nederland og Corona-situasjonen har gjort det vanskelig og lite forutsigbart å kunne bestille tid for simulator-trening. Dette er nå i gang, og mandag 21. mars reiser den første gruppen piloter til Nederland.

Følg med på hjemmesiden, vi kommer tilbake med mer detaljert info så snart vi vet når vi kan starte opp igjen,

SHORT FINAL: Kort igjen til ny sesong. FOTO: Martin Nilsen
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.