Medlemsmøte: Kan man greie seg uten en Dakota ?

FRITTFALL: Olaf Olsen, «Laffen, har i en årrekke vært hoppmester for utsprangene Veteranenes fallskjermklubb har gjort fra Dakotaen. Torsdag snakker han om hvordan det er i å greide seg uten en Dakota.
(Foto: Martin Nilsen)

En av passasjergruppene som hyppigst klatrer ombord for å ta av i Dakotaen er en gjeng som sjelden har til hensikt å sitt ombord når flyet lander. Veteranenes Fallskjermklubb er blant de som har vist Dakota Norway stor oppmerksomhet – og generøse økonomiske bidrag – både når vi har hatt tekniske problemer, og ikke minst under pandemien. «Når kan vi fly igjen ?»har vi stadig blitt spurt.
På Dakota Norways medlemsmøte i
Sandefjord Lufthavns møterom langs mezzaninen i 2. etasje – over innsjekkingen – i avgangshallen på Torp ( ikke i Dakota-brakka)
Torsdag 2. desember 2021 kl. 18.00
… snakker veteranene litt om hvordan de har greid seg uten Dakotaen de to siste sesongene. De har nemlig hoppet litt fra andre fly, selv om smittevernsregler har vært med på å regulere utøvelsen av den luftige sporten.

I nok en smittefase velger vi å gjøre denne vrien fordi vi kan ha god avstand mellom stolene i dette møterommet, i motsetningen til hva vi kan ha i Dakota-brakka. Se priser for parkering på Torp på nettet, det er skiltgjenkjenning så man kan sjekk ut av parkeringen med bilnummer ved avreise. Felleskjøring kan også planlegges fra Dakota-brakka.

Det serveres kaffe og vafler, og vi tar gjerne imot en liten gevinst til en utlodning som kan del-finansiere kaffe-kassa.
Vel møtt til en hyggelig fly-prat i desember-kvelden

Hilsen Styret, Dakota Norway

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.