Medlemsblad og kontingent-giro er på vei.

Medlemsbladet og kontingent-giro for 2022 sendes ut i disse dager.

Dakota Norways medlemsmagasin for høsten 2021 er på vei i posten. Bladet sendes ut sammen med giro for medlemskontingent for 2022. Etter to sesonger uten aktivitet med vanlige medlemsflygninger, har medlemstallet gått noe tilbake. Vi håper og tror at mange tidligere støtte-medlemmer vil komme tilbake når vi igjen har en normal tilværelse. Vi oppfordrer derfor så sterkt vi kan om at hvert enkelt medlem igjen betaler inn kontingenten – den er ryggraden i Dakota Norways økonomi, og det betyr mye at medlemsmassen bidrar med sin støtte på dine måten.

Dugnadsinnsats for pakking av medlemsblad og kontingent-giroer, fra venstre rundt bordet: Ted Bugge (stående),  Harald Berg, Gunnar S. Gundersen. Øyvind Solheim, Asmund Schølberg, Gøran Jonassen, Ivar Berg Åge M. Samuelsen.
(Fotos: Martin Nilsen)

I medlemsbladet fremgår det også at årsmøtet for 2021 er planlagt lørdag 9. april 2022 på Torp hotell (tidligere Sandefjord motorhotell ved E-18 på Fokserød). I det medlemsbladet går ut, står vi nok en gang i en situasjon med økende smitte, og vi vet fortsatt ikke hvordan 2022 vil se ut i forhold til smittetrykk. Vi ber deg derfor holde deg oppdatert på denne hjemmesiden hvor nye planer og eventuelle endringer, vil bli kunngjort. I mellomtiden håper vi du får en fin leser-opplevelse med medlemsbladet. 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.