Se opp for skinnende fly lørdag…

PÅ TUR: LN-WND er i god teknisk stand og har denne høsten gjort noen flygninger for å holde pilotenes ferdigheter ved like – dette bildet ble tatt lørdag lørdag 18. september.
(Foto: Martin Nilsen)
Takket være massiv og generøs økonomisk støtte fra medlemmer og andre fans som liker synet og lyden av Dakotaen, er en flytur lørdag 25. september blitt mulig.

En av pilotene våre, Stig-Rune Håvardstun har for andre gang under pandemien tatt initiativ til en kronerulling som dekker utgiftene til flyet for en times-tur, og ut fra de midlene som er kommet inn har han lagt opp denne ruten:


Torp – Tønsberg – Horten- Holmestrand – Sande- Drammen- Oslo- Ski- Drøbak- Son- Rygge- Fredrikstad- krysse Oslofjorden mot – Tjøme- Stavern- Larvik- Torp.

Turen er planlagt med vanlige forbehold som hefter ved all flyging: vær, eventuelle tekniske feil mm.Avgangen blir fra Torp et sted mellom klokken 13 og 13.30 lørdag. Når Stig-Rune og hans co-pilot og mannskap på to ombord, vet eksakt når avgangen blir, legges tidspunktene ut på Dakota Norways åpne Facebook-gruppe. Under rundtturen oppdateres de forventede tidspunktene for når de forventes å være over byene og stedene langs ruten.

Ruten er lagt så andre ønsker vil dessverre IKKE bli tatt i betraktning. Det vil også kun være nødvendig mannskap ombord og ingen passasjerer. En tilsvarende runde ble foretatt i fjor da det heller ikke ble noen passasjer-flyging med Dakota LN-WND, og Dakota Norway er meget takknemlige for at så mange setter pris på synet og lyden av flyet, at de bidrar til å gjøre en slik tur mulig. Det betyr at vi får vist frem flyet også i en Covid-tid da mye har blitt endret, også for Stiftelsen Dakota Norway.

Vi gjør oppmerksom på at det fremdeles er plass til ytterligere bidrag på Vipps nr : 91550942  til kasserer  Ted Bugge eller konto nr: 1638 03 37421, Dakota Norway.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.