Åpen dag på Torp lørdag 4. September

Lørdag 4. september blir det åpne hangar-dører på Torp. Sandefjord Flyklubb og Dakota Norway ønsker alle interesserte velkomne for å se på flyene, lokalitetene og få informasjon om aktivitetene i de to foreningene.

Sandefjord nylig utvidede klubbhus ligger innenfor gjerdet helt nord på Torp og adkomst er via Tassebekk-krysset ved E18 og østover til Bredholtveien, derfra går veien sørover og inn på Torp tidligere militære område. Noen få hundre meter mot øst ligger Dakota-hangaren, og publikum ønskes velkommen mellom klokken 10 og 17. Sandefjord flyklubb inviterer på flyturer for de som ønsker det i klubbens to maskiner, Piper Cherokee Arrow II og den nylig oppgraderte Cessna 172, som har fått ny instrumentering. Flyklubben selger kaffe og vafler på stedet. Som tidligere meddelt her på hjemmesiden blir det ingen flyging med passasjerer i Dakotaen i år grunnet smittevernsituasjonen.
Men våre to hangarer åpnes og både flygende og ikke-flygende klenodier kan sees på nært hold. Ved Dakota-hangaren kommer også medlemmer fra Historiske Militære Kjøretøyers forening til å vise frem noen av sine biler med historie tilbake til 2. verdenskrig. På begge stedene blir det anledning for store og små å klatret opp i jagerflycockpiter for å kunne ta et bilde eller to av seg selv.

VELKOMMEN: Styreleder Helge Hem og kasserer Ted Bugge ønsker velkommen Åpen hangar på Torp lørdag 4. september 2021.


Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.