Nytt Dakota-magasin

Medlemsmagasinet for Dakota Norways medlemmer er nå ute hos medlemmene. Tirsdag 22. juni var det et mannsterkt  fremmøte i hangaren for å klistre adresselapper på bladene.

Adresselappene får sin plass bakpå magasinet før de går i posten. Fra venstre Jostein Selvikvåg, Ivar Berg, Helge Hem, Harald Berg, Ole Mørch, Thorbjørn Larsen og Gøran Jonassen.
(Forto: Martin Nilsen)

Skulle du ikke motta bladet på en ukes tid, ta kontakt med nestleder/kasserer Ted Bugge på
ted.bugge@gmail.com
… og oppgi din riktige adresse. Vi har erfart at noen blader er returnert til Dakota Norway fordi et siffer eller to har blitt byttet om i postnummeret, og det er nok til at det hel-digitaliserte post-sorteringssystemet nekter å godta adressen. 
Det er redegjort for det følgende i magasinet, men vi gjentar nok en gang at det fortsatt ikke er mulig å fly Dakotaen med 19 betalende ombord og samtidig gi passasjerene den opplevelsen vi mener de skal ha ombord i flyet fra 1942.
Følg med på denne hjemmesiden, her skal vi oppdatere informasjonen når det er noe nytt å melde om flyet og driften av det.
Det er annonsert i medlemsmagasinet at vi forsøker å få til et årsmøte lørdag 14. august 2021 kl 16.00 på Torp hotell (tidligere Sandefjord motorhotell) på Fokserød ved E-18.Men vi må sikre oss at smittevernsituasjonen kan tillate det når dagen nærmer seg. Også dette vil bli fulgt opp på denne hjemmesiden.
Veldig mange har støttet oss med medlemskontingent også i 2021 til tross for at vi ikke har kunnet by på noe fly eller flyturer – så langt. De som har får tilsendt medlemskontingent og forlagt eller glemt denne, håper vi vil betale medlemskontingenten når denne påminnelsen kommer. Det betyr mye for at vi skal kunne holde hjulene i gang, for som dere kan lese i medlemsmagasinet, så skjer det mye som koster oss penger selv om vi ikke har inntekter av flyging.Det håper vi skal rette seg i løpet av sommeren.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.