Dakotaen våkner fra dvalen – sakte

Arbeidet med Dakotaen foran det vi håper kan bli en slags sesong 2021, er i gang – så vidt. Hangaren er fortsatt stengt for det vi hver vinter og vår pleier å hilse velkommen, noe arbeid, noe prat, og noe kaffe-kos. Inntil ny beskjed kan foreligge, er det teknisk avdeling, og hangar-gjengen som jobber med sine gjøremål. Pussingen av flyet er også i gang, men her skal det være et begrenset antall til stede samtidig, og avstand skal holdes også under arbeidet. Leder for pusse-gjengen Dagfinn Eriksen kan kontaktes på tlf  901 11962, dersom du gjerne vil ta i et tak, men ring og avklar mannskapsbehovet med Dagfinn på forhånd. Vi har innenfor smittevernsreglene ikke anledning til å ta imot uanmeldt besøk. Besøk som nevnt av mer sosial art, er det ikke åpnet for foreløpig. Vi håper det kan bli en endring på dette om ikke alt for lenge. Hangar-gjengen ledes av Thorbjørn Larsen, telefon 907 49688, og eventuell arbeidsiver kan meldes til Thorbjørn. 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.