Helge Hem overtok  som leder – igjen

Avtroppende leder Ivar Berg (t.v.) fikk blomster og godt drikke av påtroppende leder Helge Hem.

Helge Hem har sittet i styret for Dakota Norway fra dag e`n i 1986.

Lørdag 15. august ble han valgt som ny leder etter at Ivar Berg hadde bedt om avløsning etter seks år i leder-vervet.

Helge har også tidligere hatt leder-vervet, men da i kombinasjon med å være økonomiansvarlig. Nå går Ted Bugge inn i dobbeltrollen som nestleder og økonomiansvarlig.

Årsmøtet i Holmestrand hotell var rigget med god sosial avstand fra hotellets side. Det var satt ut stoler med en drøy meters avstand, og kaffekoppen måtte hver enkelt balansere på kneet eller under stolen.

28 fremmøtte utgjorde årsmøtet som på grunn av virus-situasjonen var utsatt fra mars måned. 

Årsmøtereferat blir lagt ut på hjemmesiden når det er undertegnet av de to valgte medlemmene. Men Hem kunne forsikre at vi har en brukbar økonomi til tross for en sesong hvor vi ikke kan ha medlemmer ombord.

Noen vil ha observert Dakotaen ved et par anledninger, og det handler da om pilotutsjekk og teknisk flyging. Dette vil også gjenta seg i slutten av august og muligens september da pilotene er pålagt årlige flygninger for å holde ferdigheter og sertifikater ved like.

På årsmøtet ble styrets heder for 2019, et stort maleri av Dakotaen og fargerike blomster, tildelt Mona og Odd Møller som hjalp Dakota Norway ut av en lei knipe sommeren 2019. Da sto flyet i England med en havarert motor, ny motor var funnet og bestilt i California, men vi manglet en halv million på å kunne betale motoren. Pengen lånte Mona og Odd oss på flekken, og da brødrene Tore og Terje Hansen så betalte frakten av motoren fra California til Duxford i England, så det straks lysere ut.

Helge Hem takket Ivar Berg for innsatsen som leder med blomster og japansk årgangs-brandy – en sjeldenhet.

Randi Andersen og Tore Hansen fikk blomster for lang innsats i styret, og Arne Karlsen Nedrelien fikk blomster for sitt bidrag med å løse opp en organisatorisk knute med myndighetene i fjor høst.

Styret har nå denne sammensetning:

Leder: Helge Hem

Nestleder/økonomi-ansvarlig: Ted Bugge

Styremedlemmer: Svein Devik, Dagfinn Eriksen, Rune  Valestrand, Jostein Selvikvåg, Gunnar Arnekleiv, Stig-Rune Håvardstun, Martin Nilsen.

Varamenn: Baard Løken, Tom L. Nielsen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.