Vi flyr Oslofjorden rundt

BLÅ HIMMEL: En flott stilstudie av flymaskinen fra en av dens nylig gjennomførte turer. FOTO: Jørgen Lønø

Dessverre UTEN passasjerer og avhengig av at våre medlemmene har lyst til å bidra litt økonomisk.

Etter mye hyggelige tilbakemeldinger fra medlemmer som har sett flyet vårt i luften under pilot trening så planlegger vi en Oslofjord rundt. Denne gangen desverre UTEN passasjerer.

Turen vil gå fra Sandefjord via Tønsberg, Åsgårdstrand, Horten, Holmestrand, Sande, Drammen, Oslo, Ski, Drøbak, Son, Moss, Rygge, Fredrikstad, Hvasser, Stavern, Larvik til Torp.

For å få dette til så er det avhengig av vipps bidrag fra medlemmene. Turen vil bli gjennomført en Lørdag/Søndag i sent august eller tidlig i september. Den vil selvsagt bli annonsert noen dager i forkant.

Dersom Vipps bidraget ikke blir stort nok, vil alle som har vippset få returnert pengene sine. Får vi mer enn turen koster så vil det være et godt bidrag til en sesong uten inntekter hvor utgiftene er i høyeste grad tilstede.

Det vil bli lagt ut info på denne siden noen dager i forkant og vi vil under selve turen bli å opplyse i kommentar feltet når vi nærmer oss de byene som er nevnt over her.

Hvis du har lyst til å bidra så vipps til mitt telefon nummer 90572857, Stig-Rune Håvardstun og merk med «Oslofjorden rundt»

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.