Vi minner om årets  medlemskontingent

NOSEART: Dakotaen slik den er dekorert i 2019 med kalle-navnet den fløy med i Frankrike under 2. verdenskrig «Little Egypt». Foto: Martin Nilsen

Omlag to tredjedeler av Dakota Norways medlemmer har betalt årets kontingent som ble sendt ut med innkalling til årsmøtet og medlemsbladet like før jul. Årsmøtet er, som vi har meddelt på denne siden tidligere, blitt utsatt inntil videre på grunn av korona-situasjonen.

Dakota Norways teknikere har fortsatt å forberede flyet for en ny sesong, selv om det i øyeblikket er uklart når årets sesong kan komme i gang. Og disse forberedelsene koster også penger. Når det en gang kan gis klarsignal for flygning er det noen testflyginger og  pilot-oppfriskninger som må foretas, og dette er flyginger som ikke gir inntekter. – Vi anmoder derfor å sterkt vi kan de som ikke har fornyet medlemskapet om å være snille å gjøre nettopp det. Vi trenger nå støtte for å kunne klargjøre for ny flysesong, sier Ivar Berg, styreleder i Dakota Norway.

Dakota Norway hadde i fjor nær 1900 medlemmer, og først når årets kontingenter er kommet inn, blir det klart hva medlemstallet er i 2020. Erfaringsmessig kommer også nye medlemmer til så snart flysesongen kommer i gang.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.