Dakota magasin havner snart i en postkasse nær deg!

DUGNAD PÅ PAPIR: På en effektiv formiddag denne uken pakket og sendte denne gjengen ut siste nytt fra Dakota Norway til den store medlemsmassen. Fra venstre: Gøran Jonassen, Asmund Schjølberg, Jonas Omsland, Ole J. Mørch og Åge M. Samuelsen. FOTO: Martin Nilsen

Dakota Norways medlemsmagasin er under utsendelse i disse dager. Denne gangen kommer magasinet i en konvolutt sammen med innkalling til årsmøtet lørdag 28. mars 2020, samt innbetalings-blankett for medlemskontingenten for 2020.

Dette for å spare inn på en virkelig stor utgiftspost: porto.

Vi håper inderlig at dere alle vil fornye medlemskapet for neste sesong. Kontingentmidlene bidrar sterkt til å sikre en videre drift som de siste årene har vært preget av store utgifter. 

(Se sak lenger nede på hjemmesiden om den danske Dakotaens skjebne)

Medlemsmagasinet inneholder denne gangene en lengre sak som oppsummerer den vanskelig sesongen vi har lagt bak oss.

Det inneholder dessuten en takk til virkelig gode venner med stor V for gode økonomiske bidrag til å få kjøpt og hentet den nye motoren vi trengte.I denne artikkelen er to viktige bidrag dessverre fallt ut: 

Vi har fått 150.000 fra Uni-stiftelsen som hjelp til motorkjøp, og vi har får 25.000 fra Odd Fellow i Sandefjord som støtte til opplevelsesdagen for kreftsyke barn som går av stabelen  fredag 10. juli 2020.

Vi oppfordrer både medlemmer og ikke-medlemmer om å støtte Dakota Norway gjennom å tilgodese vårt arbeid via gi grasrot-andelen ved tipping og Lotto. Det ser i skrivende stund ut til å ha gitt flott uttelling for 2019.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.