Årets siste onsdagsflygning

FORTSATT MULIG: En Onsdag og Dakotaens dag før vinterdvale. FOTO: Martin Nilsen

Onsdag 2. oktober blir årets siste onsdagsflygning fra Torp. Turene starter klokken 16, men skulle denne høstkvelden bli for kort til at du rekker til Torp for en flytur, eller v skulle slå seg vrangt, er det enda en mulighet: 

Søndag 6. oktober blir det sesongavslutning for Dakotaens 2019-sesong. Da starter dagen med en Oslofjorden rundt-tur med avgang klokken 10.00. Påmelding kan skje til Dagfinn Eriksen på tlf 90111962.

De vanlige medlemsflygningene starter søndag 6. oktober ca klokken 12.45 etter at Veteranenes fallskjermklubb har forlatt Dakotaen i 4000 fots høyde og landet like bak klubbhuset på Torp. Dette er et spektakulært syn der aldrende herrer kommer inn for landing under skjermer i nasjonalfargene, rødt, hvitt og blått. 

De ordinære medlemsturene pågår så lenge det er interesserte som vil kjøpe seg en tur.Medlemsturene med Dakota Norway koster kr 700 for 25 minutters flygning. Vi må ta forbehold om at været tillater flygning.

Det er ingen forhåndspåmelding til medlemsturene på onsdager, og medlemskap  i Dakota Norway ligger innbakt i billettprisen. Se nærmere info om dette på denne hjemmesiden. 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.