Medlemsflyging onsdag 18. september

NOSEART: Dakotaen slik den er dekorert i 2019 med kalle-navnet den fløy med i Frankrike under 2. verdenskrig «Little Egypt».
Foto: Martin Nilsen

Været har de to siste onsdagene ikke muliggjort medlemsflyging med Dakotaen fra Torp. Men onsdag 18. september er været varslet bra, og da gjør vi et nytt forsøk på å kunne tilby en spektakulær runde over Vestfold – eller flere – avhengig av fremmøtet.

Vi starter ved Dakota Terminal nord for kontrolltårnet klokken 16.00. Det er ingen forhåndspåmelding til onsdagsflygningene, bare å møte frem, men vi må ha minst ti medlemmer ombord før vi kan legge avgårde. Er du ikke medlem fra før, ligger medlemskap innbakt i billetten. Turen tar ca 25 minutter over byer og skjærgård i Vestfold. Se mer info på vår hjemmeside dakotanorway.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.