Velkommen ombord – igjen!

VELKOMMEN: De første medlemmene gikk ombord i Dakotaen søndag formiddag. Nå håper vi at været gir oss anledning til noen rubndflygingher i september før sesongen er over. FOTO: Martin Nilsen

Onsdag 4. september er rundflygingene fra Torp i gang igjen. Hvis været tillater det.

Dakotaen er friskmeldt, og søndag 1. september var det god interesse rundt flyet da fire fulltegnede rundturer fant sted innimellom programpostene for Telemark Airshow på Notodden.
Onsdag 4. prøver vi på hjemmebane igjen. Det er ikke meldt det beste vær, men vi avlyser ikke på forhånd. Vi ser an forholdene.

De siste dagene har pilotene jobbet for å bli re-sertifisert til å fly Dakotaen. De langvarige bakkeoppholdene i 2018 og 2019 har ført til at mange av pilotene ikke har hatt anledning til å fly, og sertifikatene er dermed løpt ut. Nå har vi tilstrekkelig antall piloter til å bemanne flyet for rundflygingen onsdag.

Vi minner samtidig om sesongavslutningen søndag 6. oktober. Den starter med en planlagt Oslofjorden-rundt tur med avgang klokken 10.00. Påmelding må skje til Dagfinn Eriksen, tlf 90111962, Prisen for den flotte rundturen innover langs Oslofjorden på vestsiden og sørover på østsiden, er kr 1400.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.