Vi trenger deg!

VENTER: Dakotaen venter på ny motor foran Hangar 2 på Duxford. FOTO: Paul van den Berg

DUXFORD: Årets flying Legends gikk av av stabelen i helgen. Warbirds fra hele Europa fyller himmelen over Cambridge. Dakota Norway er representert med mannskap og fly. Et fly som dessverre står på bakken foran hangar 2. Tekniske problemer har ført til nok et motorbytte. Det jobbes intenst med å sikre en ny motor fra USA. De siste års tekniske problemer tynger selvfølgelig stiftelsens økonomi. Et motorbytte koster mellom 7 0g 800 tusen kroner.

Derfor trenger stiftelsen deg akkurat nå. Vi trenger din støtte! Om du har noen små eller store kroner som kan brukes til å holde Dakoten flygende er det sårt tiltrengte midler til ny motor. Vi tar Vipps, grasrotandel og direkteoverføringer til konto.

STATISK: Dakotaen ble vist på statisk utstilling på Duxford. FOTO: Paul van den Berg

Det er mange som jobber hardt og benytter mye av sin fritid for å holde Dakotaen på vingene. Støtt oss i vårt felles arbeide for å vise flyhistore, flyglede og luftfarsglede til fremtidige generasjoner.

Takk for støtten!

Se her for måter å støtte oss på…..

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.