DUXFORD, Cambridge: Mange bidrar til at Dakoten år etter år kan spre sine blanke vinger og fly medlemmer og entusiaster til flystevner, opplevelser eller bare korte turer rundt Torp. For noen er Dakotaen blitt en livstil. Driften av stiftelsen trenger ildskjeler. Ildsjeler som assisterer vår tekniske avdeling. Ildsjeler som arrangerer turer, booker hoteller og organiserer turer. Ildskjeler som pusser og gnikker for å holde «Sølvfuglen» blank og ren. Ildsjeler som selger vaffler, kaffe og Dakotaeffekter. Vi er helt avhengig av disse til å holde «damen» i sitt rette element. 

For disse ildsjelene er det tungt når Dakotaen står fast på bakken. Noen som tar det ekstra tungt er tvillingene, Tore og Terje Hansen. Tore er Tursjef, «pussegeneral» og bakkeinstruktør for kabinbesetninger. Terje er kabinbesetning, aktiv i hangaren og ivrig med pussefillen. For hansen-gutta er det viktig å få Dakotaen raskt på vingene igjen. De har derfor besluttet å sponse frakten på ny motor fra USA til England. Et utrolig flott bidrag!   Takk til alle våre Ildsjeler og en spesiell takk til våre alltid så blide og inkluderende Hansen-brødre. Hva kan du gjøre? Vi trenger bidrag til vårt motorfond.