Pusser opp på tomt gulv

DUGNADSGJENG: Fra venstre: Harald Berg, Ted Bugge, Tore Hansen, Erik Henriksen, Øyvind Solheim, Thorbjørn Larsen og Gunnar Gundersen. FOTO: Ted Bugge

Hangar-gjengen i Dakota Norway har ikke ligget på latsiden selv om flyet fortsatt står i England. Gulvet er vasket og malt, og klart for å ta imot et hundretalls gjester til Opplevelsesdag for kreftsyke barn og deres familier torsdag 11. juli.

De har greid å male gulvet til tross for at både Harvard og Invader står der, de malte rundt hjulene, lot det tørke og flyttet flyene en halvmeter, slik at de siste flekkene også fikk sitt lag med gråmaling. Vel jobbet.

Det jobbes fortsatt med å bestille nyoverhalt motor til flyet, motoren kommer fra California, flyet står på Duxford, men en del detaljer skal på plass før monteringsarbeidet kan ta til.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.