Dakotaen på bakken – igjen.

PÅ BAKKEN: Hit, men ikke lenger kom Dakotaen på det som var antatt å vær en lang og spennende tur. FOTO: Martin Nilsen

DUXFORD: LN-WND har dessverre igjen fått et driftsavbrudd som følge av motorfeil. Den oppsto under trening på formasjonsflyging på Duxford tirsdag formiddag, og pilotene handlet raskt og resolutt, avbrøt formasjonen og landet flyet.

I skrivende stund undersøkes motorfeilen fortsatt, men det det er åpenbart at flyet blir stående på bakken en tid før feilen er funnet og bekreftet.

Deltagelsen i Daks over Normandy må derfor avbrytes.

«Invasjonsflyflåten» som tirsdag talte 22  DC-3-ere, minus LN-WND, skal etter planen krysse den engelske kanalen onsdag ettermiddag og fly inn over Normandie.

– Dakota Norway beklager på det sterkeste at medlemsflyging og annen flyging igjen blir satt på vent, og nok en gang med en ukjent tidshorisont, sier styreleder i Dakota Norway, Ivar Berg. Han uttrykker stor tilfredshet med at pilotene nok en gang taklet en utfordrende situasjon på rask og riktig måte slik at resultatet kun ble et problem av teknisk art.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.