Dakota magasin på en skjerm nær deg…

PÅ NETT: Dakota Magasinet på nett. Les på linken under.

Dakota Norways medlems-magasin kommer denne våren i en elektronisk utgave. Fjorårssesongen kostet oss dyrt, og med et underskudd på 1,4 millioner for 2018, har styret valgt å spare inn noe på en meget kostbare porto for å sende ut medlemsbladet.

Vi vet mange har reagert negativt på at vi ikke sender ut bladet, men dette er bare ment som en økonomisk førstehjelp i en trang situasjon.Målet er å ha høstnummeret av medlemsbladet tilbake i sin vanlige versjon, på papir, levert i postkassen din.
Vi håper på forståelse for dette.

Til gjengjeld kan du denne gangen lese et noe fyldigere magasin på nettet, vi har lagt på noen ekstra sider. God lesning.

Trykk her for å lese……

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.