Utsatt sesongstart, ny start 19 Mai.

KLARGJORDT: Motorbukken henges opp av, fra venstre Tom L. Nielsen, Thor Gjerde og Svein Devik. FOTO: Martin Nilsen

Styret i Dakota Norway har besluttet å flytte årets sesongstart. Hovedgrunnen til dette er forsinkelser på levering av motor, samt overhaling av begge propellene i USA. Vi setter flysikkerheten først og ønsker derfor å sette av god tid på montering, testing og prøveflyging før sesongen trygt kan påbegynnes.

I mellomtiden har vi brukt tiden godt. Pilotene har vært i Simulator i Nederland, bakkemannskapet skal kurses av flygesjef i begynnelsen av Mai og vår tekniske avdeling har ferdigstilt alt av annet vedlikehold på flymaskinen. Polering er ferdig og Sølvfuglen skal være klar for sesongåpning, Søndag 19 Mai! Vi ønsker alle velkommen til oss på Torp!.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.