Årsmøte i Dakota Norway, Lørdag 6. april.

SNART ET VANLIG SYN: I kjent stil over Vestfoldskjærgården, FOTO: Martin Nilsen

Lørdag 6. april samles vi til årsmøtet for Dakota Norway på Holmestrand fjordhotell. Vi har som vanlig møtesamarbeid med Warbirds of Norway som starter sitt årsmøte kl 16.

Kl 1700 begynner årsmøtet i Dakota Norway med ordinære årsmøtesaker. Vi beregner å være ferdig til kl 18.00, da den norsk/nederlandske forfatter Rob Mulder vil holde foredrag om Junkers Ju 52/3m i tjeneste hos Det Norske Luftfartselskap, Fred. Olsen samt Bergenske (1933-1946).

SPENNENDE FOREDRAG OM JU 52: Her LN-DAF «Najaden» som D-AKIY «Richard Schneider» under tjeneste på ruten Trondheim-Tromsø-Kirkenes. FOTO: Via Rob Mulder

Rob Mulder driver forlaget «European Airlines» og har en rekke bokutgivelser bak seg. Tre ganger har han fått prisen for «Årets norske flybok», i 2008, 2014 og 2018. Han ble dessuten i 2013 tildelt prisen «Årets flyentusiast».

Til årsmøtet tar han med seg følgende bøker for salg: Ju 52/3m boken, The Beginnings of Norway’s Airlines og Jakten på Thor Tjøntveit.

Etter årsmøtet tilbyr hotellet en innholdsrik kveldsbufet med varme og kalde retter samt dessert og kaffe for kr 250. Drikke inngår ikke i denne prisen.
Vi tar opp endelig fortegnelse over hvor mange som vil ta del i dette ved årsmøtets begynnelse.

Parkering

Parkeringsmulighetene ved Holmestrand fjordhotell er nå sterkt begrenset, men i følge hotellet er det gratis parkering på pendlerparkeringen ved Holmestrand stasjon i helgen.
OBS: dette er den delen av parkeringen ved stasjonen som ligger lengst mot nord, gratis-tilbudet gjelder IKKE på den ordinære parkeringen nærmere stasjonsinngangen, så vær nøye med hvor du forlater bilen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.