Ingen skam å la være å snu…

Snøyføyke og sleipt, subbete føre var nok årsaken til at fremmøtet til Dakotaens sølv-puss lørdag 2. februar ikke var blant de beste. Ni møtte frem, og det er grunn til å fremheve Hans Kristian Nykvist Wårviken (11) og hans far Hans Wårviken. Med bosted i Rollag i Numedalen, brukte de 2,5 timer – hver vei – for å komme til Torp og ta et tak med polish-væske og pussefiller.

IVRIGE: Hans Wårviken og sønnen Hans Kristian reiste langt for en god innsats med pussingen. FOTO: Martin Nilsen

De vurderte å snu på det vanskelige føret, men valgte likevel å stå løpet ut. Det er en stå-på-iver vi setter pris på. Hans Kristian har fløyet med Dakotaen fire ganger tross sin unge alder, og far har fem turer. Derav en fra den for lengst nedlagte flyplassen Dagali på skillet mellom Numedal og Hallingdal.

Selv om sølvpussingen tok enda et steg fremover lørdag, håper vi på enda flere ivrige hender lørdag 9. februar. Vel møtt. Vi holder kaffen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.