Skinnende blank – på en del av skroget

PUSS; PUSS: Det blir blankt! Ivrige hender hos, fra venstre: Tore Hansen, John-Inge Backer og Matias Wilhelmsen øverst på flyet. FOTO: Martin
Nilsen

Sølvpussen av Dakotaen er i god gang, men vi tar gjerne imot hjelp fra flere hender. De to siste lørdagene er arbeidet kommet i god gjenge, men en del gjenstår, og det er fortsatt god plass i hangaren til flere velvillige som kan ta et tak med pussefiller.

BRØDRE PÅ LØRDAGSHYGGE: Jonas Wilhelmsen i gang med å pusse babord side av skroget, mens hans bror Matias pusser taket over cockpiten. FOTO: Martin Nilsen

Hver lørdag er det fremmøte klokken 11 via den nordre port på Torps østre side. Ved 11-tiden har Dakota Norway folk stående for å åpne bommen ved porten. Ta med nistepakke, god arbeidslyst og et ønske som en sosial lørdags formiddag med flyprat i pausene. Vi holder kaffen, og det hele avsluttes ved 14-tiden.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.