Fem ganger fem HURRA!

GAVER TIL BURSDAGSBARNET: Henrik Hugger gratulerte med dagen fra DC-3-Vennerne, et passende navn på foreningen sett med norske øyne. FOTO: Martin Nilsen

Lyden fra fem velsmurte Pratt and Whitney-motorer – samtidig – er ikke hverdagskost på Torp. Men denne fanfaren kronet 75-års-dagen til Dakota LN-WND da den jubilerende damen selv fløy forbi eskortert av Danskenes C-47 og vår egen Harvard LN-WNH.

FOUNDING FATHERS: De sentrale grunnleggerne Arne Karlsen Nedrelien og Thore Virik var selvsagt til stede. FOTO Martin Nilsen

I det mest strålende sommervær, ble det en utfordring å holde jubileumskakene kjølige inntil serveringen. Våre danske venner hadde ankommet allerede tidlig på dagen og var traktert med lunsj av Randi Andersen og Nina Konow, assistert av Wenche Nielssen, som nok bar byrden på denne dagen som krevde stor innsats av kjøkkengruppa.

GAVER: Kaker og penger fra Tine Kleive Mathisen fra Sandefjord Lufthavn. FOTO: Martin Nilsen

Sandefjord Lufthavns administrasjon kom med stor kake med bilde av flyet, og dessuten en gavesjekk på 10.000 kroner som ble overrakt formann Ivar Berg av Sandefjord lufthavns markedssjef Tine Kleive Mathisen. Veteranenes fallskjermklubb ved Olaf «Laffen» Olsen kom med flotte blomster og enda 5000 kroner !
Fra DC-3-Vennerne overrakte formann Henrik Hugger et bilde av deres egen maskin, samt en påminnelse om at deres eget fly fyller 75 år neste år, så da kan vi få anledning til å gjøre gjengjeld med en gjesteopptreden.

GAVE: Nok en pengegave fra hopperne, overrakt av Olaf Olsen. FOTO: Martin Nilsen

To Oslofjorden rund-turer var på forhånd fulltegnet, og på den første turen ble også danskene med. På facebook lå det synlige bevis ut over kvelden den 28. juni at mange hadde sett og hørt den stilige formasjonen som fløy in n og ut langs Oslofjorden.

Ved tilbakekomst til Torp gjorde alle tre maskinene en overflyvning før de norske flyene brakk av og danskene fortsatte rett hjem.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.