Biltreff og vårslipp av fly.

VÅRSLIPP: Massiv aktivitet og mange flotte biler utenfor vår hangar. FOTO: Martin Nilsen

Lørdag 28. April var det endelig stor aktivitet ved Dakota hangaren på Torp. Flere hundre biler og 700-800 gjester hygget seg i vårsolen foran hangaren vår.

Arrangementet er en årlig sammenkomst som samler flere hundre «custom» biler og bilentusiaster fra inn- og utland.  TbgStance, en lokal forening fra Tønsberg arrangerer sitt treff for tredje året på rad.

På slutten av samlingen var det var premiering av de fineste bilene og Dakota Norway fikk hederspris for samarbeidet rundt arrangementet.

HEDERSPRIS: Dakota Norway mottok hederspris for godt samarbeid. Tore (t.v) og formann Ivar (t.h) mottok prisen. FOTO: Marit Jorde

Harvarden ble tatt ut av vinterdvale for vedlikeholdskjøring av motoren. Thore Virik var i sitt ess da han igjen fikk sitte i cocpiten å kjøre motor. Motorkjøringen samlet en stor gjeng skuelystene som fikk oppleve den vakre lyden av en stjernemotor som våkner til liv etter vinterdvale.

Cornell`n  fra Kjeller, som også ble motorkjørt etter vinterlagring, ble tauet ed langs de utstilte bilene mot porten. Hvor de etter avgang på Torp kom i en flott overflygning som satte et fint punktum for et flott arrangement.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.