Turprogrammet publisert!

KLAR FOR NY SESONG: Vi ønsker snart velkommen ombord igjen til alle flyentusiaster!. FOTO: Lars Gagnum

Turprogrammet for 2018 sesongen er nå endelig publisert!  Det vil komme nye turer og endringer, så følg med på Dakotanorway.no hvor turprogrammet alltid er oppdatert! Turprogrammet vil om kort tid bli lagt inn i kalenderen på hjemmesiden.

I år har vi satt opp nye turer samt noen gamle travere. Vi starter med Dakotaens dag på Torp 6. Mai med en tur rundt Oslofjorden. I år som i fjor er Flying Legends 2018 en av de store turene. Vi skal foreløpig på turer til Sverige, Danmark og England.

Mye flotte turer i 2018. Velkommen ombord til oss!!

Last ned turprogrammet her…. (denne blir ikke oppdatert)

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.