Et spennede foredrag på Årsmøtet!

SPENNEDE FOREDRAG: Cato Guhnfeldt vil holde foredrag. Rabatt på bøker for deltagere på Årsmøtet.

Flyhistorikeren Cato Guhnfeldt har nå sluttført sitt gigant-prosjekt «Spitfire Saga», sju bind med rikt illustrerte bøker om de norske jagerskvadronenes innsats under 2. verdenskrig. Et arbeid som har tatt Cato flere år enn han liker å tenke på. Han startet arbeidet med å intervjue de gjenlevende bakkemannskap, helsepersonell, administrativt personell og piloter for flere ti-år siden, mens mange av dem fortsatt var blant oss.

Etter årsmøtene i Warbirds of Norway og Dakota Norway, på Holmestrand hotell lørdag 14. april, vil Cato gjennom to timer ta oss gjennom ett av de mest spektakulære og nervepirrende kapitlene i norske krigsflygeres mangfoldige dramaer:

Den store flukten.

Les mer om foredraget her…..

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.