Bli med på jubileumstur – Dakota’n 75 år på vingene!

«LITTLE EGYPT»: Dagens LN-WND slik den fremsto i Frankrike høsten 1944. Vi ser at den var malt, sannsynligvis i den olivengrønne fargen de fleste maskinene hadde, og med de hvite og svarte inviasjonsstripene som var malt på alle allierte fly slik at bakkestyrkene ikke skulle forveksle dem med tyske fly. Noseart: «Little Egypt» FOTO: Via Dan Buckhiester

I år feirer vi at Dakota’n tok av for første gang for 75 år siden. Bursdagen den 28 Juni markeres med en Oslofjorden rundt-tur med kakeservering. Det er på dagen 75 år siden flyet vårt ble akseptert av US Army Air Force og satt inn i krigstjeneste.

Siden den gang har flyet vært på vingene så godt som samtlige 75 år, en begivenhet vi vil markere. Det er kun planlagt med denne ene turen, men hvis interessen er stor nok til å fylle opp for to eller flere turer, flyr vi mer. Avgang er kl 1800 fra Torp.

Pris: 1200. Forhåndspåmelding til Ivar Berg, ivberg@online.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.