Godt nytt år!

GODT NYTT FLY-ÅR!: Kaptein Eivind Raade ønsker alle medlemmer et godt nytt år og velkommen ombord til en trygg flytur i 2018. Bilde er fra Kjeller. FOTO: Lars Gagnum

Vi i  stiftelsen Dakota Norway ønsker deg og dine et riktig godt nytt år. Vi ser frem til å treffe både gamle og nye entusiaster i 2018.

Vårt nyttårsforsett endrer seg ikke så mye fra år til år. Som i fjor og året før skal vi fortsette å ta vare på Norsk flyhistorie. Vi skal stå på for at våre nåværende- og fremtidige medlemmer skal få oppleve levende flyhistorie både i Norge og på våre turer til utlandet.

Velkommen til en spennende ny sesong enten som et aktivt medlem eller som bidragsyter ved å fly med oss! En spesiell takk til alle som jobber utrettelig for at vi kan holde flyene i luften. Det er mye givende dugnadsarbeid for å holde «den gamle damen» i flyvedyktig stand. Vi trenger stadig påfyll av aktive medlemmer, så det er bare å møte opp dersom du ønsker å bidra i 2018 sesongen. Vi starter årets sølvpuss i hangaren på Torp Lørdag 20 Januar. Velkommen!

Som sagt; Godt nytt år til alle. Vi ses på Torp!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.