Fly i formasjon med en Spitfire !

1944: Slik så Rolf Arne Bergs eget fly ut i 1944. Du har nå en unik mulighet til å oppleve å fly sammen med en Spitfire i DC-3

Dakota Norway inviterer til unike fly-historiske flygninger i formasjon med Spitfire RR232 som mandag 29. mai fremsto ferdig lakkert som flyet til Wing Commander Rolf Arne Berg i oktober – november 1944.

Flyet kommer til Sola Airshow helgen 10 og 11. juni, og dersom interessen for å fly med Dakotaen i formasjon med en Spitfire i sjelden, norske før-krigs-dekor, blir det en eller flere turer – avhengig av interessen – fra Sola 10. juni fra klokken 17.00. Tilsvarende turer blir det fra Gullknapp ved Arendal 17. juni fra kl 13 og fra Torp 17. juni fra kl 18.

OBS! Tidspunkt på Sola er endret tilLørdag 10. Juni kl 1700

Interressert? Les mer her……

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.