Sesonavslutning 2016

TAKK FOR I ÅR: Våre Ildsjeler takker for 2016 og ønsker alle tilbake i 2017. FOTO: Randi Andersen

TAKK FOR I ÅR: Våre Ildsjeler takker for 2016 og ønsker alle tilbake i 2017. FOTO: Randi Andersen

Sesongen 2016 er over. Vemodig er det, men vi kan se tilbake på en flott sesong. Litt trøblete start i Mai tydet ikke bra for resten av sommeren, men våre dyktige teknikere jobbet intenst,  og fikk flyet på vingene. Etter problemene i Mai har flyet oppført seg eksemplarisk.

Sesongen ble avsluttet på Torp med Dakotaens dag. En flott avslutning på sesongen med besøk fra våre venner i Sindal, Oslofjorden rundt, medlesflyging rundt Vestfold og fallskjerhopp. Våre Danske venner kom med eget fly. Den Danske piloten er 92 år og fløy sine passasjerer trygt både frem og tilbake.

Etter dagen fikk vi samlet våre mest aktive medlemmer for et gruppebilde foran «Damen». Vi ønsker med dette og takke alle som har bidratt i 2016 sesongen. Vi ønsker alle en god høst og vinter, og minner om at vi starter opp sesongen Søndag 7. Mai 2017, klokken 1200, med Dakotaens dag.

Velkommen igjen!!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.