Medlemsflygning – Onsdag 15. September

INN FOR LANDING: Kaptein Eivind Raade tar Dakotaen inn på finale til Torp etter endt trening. FOTO: Lars Gagnum

INN FOR LANDING: Kaptein Eivind Raade tar Dakotaen inn på finale til Torp etter endt trening. FOTO: Lars Gagnum

Kalenderen viser at det er høst. Allikevel er det lite som tyder på dette annet enn litt tåke rundt flyplassen og langs kysten. En god og varm sommerkveld kunne oppleves fra Dakotaen på ukens medlemsflyging. Det ble gjennomført 3 fulle turer. Til årstiden å være er dette et godt resultat for oss. I forkant av medlemsflygningen ble det hele onsdag fløyet årlig trening for våre piloter.

Det er fortsatt mulighet for å bli med og oppleve Vestfold fra luften. Vi flyr fast på onsdager frem til sesongslutt 2. Oktober. Sesongen avsluttes tradisjon tro med Dakotaens dag og Oslofjorden rundt. Velkommen til oss på Torp.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.